Tohle vlákno chci zaměřit na vaše oblíbené osobnosti na wiki! Autory, grafiky, apod..
Dobrý den, přátelé!
Jaká je vaše oblíbená osobnost na SCP-Wiki (anglické, na české se zaměříme někdy jindy)? Rounderhouse, djkaktus, Uncle Nicolini… To jsou všechno známá jména, ale koho jste si za ty roky nejvíce oblíbili? Chci se vás na toto zeptat, zajímá mě totiž, kdo je váš oblíbenec! Nebojte zmínit i více osobností!
Můj vyvolenec je skoro určitě shadow admin SCP-Wiki, djkaktus. Jeho SCP jsou bravurně zkracované a vždycky je zábava je číst. Kupříkladu Ouroboros, SCP-1730 nebo SCP-5935. SCP s myšlenkou a příběhem jsou přece ty nejlepší, ne?
A co takhle CSS mistra, autora příručky, jak být skvělý kritik nebo SCP-5140 a úžasného memera, Rounderhouse! Je to skvělá osobnost sama, umí si udělat srandu a je čestným adminem Poutníkovy Knihovny. Mně třeba konkrétně pomohl s kódem do mého SCP, za což jsem mu i několikrát poděkoval. A jeho osobní složka? Mistrovské dílo.
A do třetice všeho dobrého, Ralliston. Nejen, že je to úžasný a milý člověk jako takový, ale taky i skvěle píše! Jeho charakter, který máte možnost odpozorovat z komentářů, je pozitivní a milý, což mě, když projíždím smutný/znuděný komentáře u různých SCP na wiki, často potěší!
Tak to bude ode mne asi všechno. Jaká je vaše nejoblíbenější osobnost na SCP-Wiki? Napište je, prosím, do tohoto vlákna.
Nezapomeňte, že abyste napsali novou zprávu, prosím, klikněte na "New Post" a ne na "REPLY". Bude to tu mnohem více organizované, takže v tom taky bude lepší přehled.
— S veškerou úctou a pozdravy, Modular